Skip links
Inhoud

Impact congresdag - 25 mei

congresdag 2018.jpg 11:00

Een kijkje in een spiegel kan vragen oproepen. Geloof en werk verbinden, kan dat eigenlijk wel? Als millenial op de Nederlandse werkvloer kun je te maken hebben met keuzestress, burn-out, verschillen in generaties en ga zo maar door. Moet je dan ook nog nadenken over christen-zijn en werk?

Kom naar de IMPACT Congresdag 2018, hét event voor christelijke young professionals. Verwacht een inspirerende middag en avond vol korte talks, seminars, cabaret, stories en aansluitend een gezellige borrel, allemaal in de binnenstad van Utrecht. Hoofdsprekers Joel Aerts en Hanneke van der Meer delen hun inzicht in dilemma's van young professionals. Singer-songwriter Rineke de Wit komt het geheel muzikaal omlijsten.

Sprekers

* Joel Aerts - organisatieadviseur en auteur van het boek 'Ontwikkel je leiderschap' (#4 managementboek.nl top 100)
* Interview met Bob Esmeijer - voormalig businessleider bij Phillips, werkte oa. in China en USA. We stellen hem deze vraag; 'geloof en werk bij Phillips, kan dat eigenlijk wel?' 
* Hanneke van der Meer - mede-oprichtster van Millenials Matter, trainer en coach van young professionals 
* Cocky Drost - relatie coach, trainer/spreker
* Duane en Wendy van Minde - tandarts en pedagoge, betrokken bij City Light Church Alkmaar 
* Sven Leeuwestein - netwerkleider IMPACT, spreker/trainer

Programma

13:30 Inloop met koffie/fris

14:00 Start 

Welcome
Story - Christen professional in organisatie
TED#1 - Hanneke van der Meer Behoeftes van Millennials
Interview: Bob Esmeijer over geloof en werk als businessleider van Phillips Lightning 
TED#2 - Joel Aerts Ontwikkel je leiderschap

15:25 Netwerk break
Ontmoet oude en nieuwe bekenden, bespreek de TED Talks of maak een praatje met de sprekers.

15:45 Start seminars

Joel Aerts - Ontwikkel je leiderschap
Joel schreef het boek 'Ontwikkel je leiderschap'. Tijdens dit seminar verdiept hij zijn TED talk over 'versnellers' die je helpen meer eigenaar over je ontwikkeling te zijn. Verder gaat Joel in op het vinden van je eigen weg en 'geluid' in je carrière.

Cocky Drost - Flirten voor verbinding
Rondom het woord 'flirten' hangt vaak een wat ordinaire zweem, helemaal bij christenen. Maar flirten is eigenlijk heel gezond: het zorgt namelijk voor verbinding. En dat is precies waar mensen naar op zoek zijn, ook op de werkvloer. Tijdens dit originele seminar neemt Cocky je mee in het zoeken naar verbinding en het aangaan van relaties, en leer je meer over het leuke en spannende aspect van flirten.

Hanneke van der Meer - Help, ik ben een millennial 
Keuzestress, burn-out, spanning tussen generaties? Ben ik als millenial dan zo'n vreemd wezen in werkend Nederland? Hanneke van der Meer coached en traint christelijke young professionals bij hun zoektocht naar het vinden van hun plek op de werkvloer. In dit seminar verdiept ze haar inspirerende TED talk door je de weg te wijzen naar een leven van zelfontplooiing, discipelschap en leven vanuit je eigen waarden.

Duane en Wendy van Minde - Prettig geïnspireerd 
Eén geinspireerde impressie kan een vastgelopen project in beweging brengen, je collega bemoedigen of je bevestigen bij creatieve levensplanning. Maar hoe doe je dat? Tijdens dit seminar delen young professionals Wendy en Duane ervaringen, kaders en bijbelse onderbouwing over hoe een prettig geïnspireerd leven is weggelegd voor elke christen.

17:00 Diner in de binnenstad

19:00 Start deel 2 ( Voor toegang vanaf 19.00 is een goedkoper ticket beschikbaar)
Welkom
Muzikaal intermezzo met Rineke de Wit

Sven Leeuwestein - De kracht van mentoring. 
Nieuw! Als young professional leeft er misschien een verlangen je idealen meer werkelijkheid te zien worden. Tegelijk kun je je best alleen voelen als gedreven christen op de werkvloer. IMPACT bouwt aan een netwerk van mentorgroepen binnen jouw werkveld en/of regio. Je trekt als kleine groep samen op met andere millenials en een ervaren mentor rondom je carière, discipelschap en het Koninkrijk van God. IMPACT ontwikkelt de content samen met jou en werft en traint de mentoren. Tijdens deze TALK hoor je hoe je je kunt opgeven.

Cabaret met prikkelende terugblik op de dag

21:00 Start borrel in Florin 
Kom gezellig de werkweek en de IMPACT Congresdag 2018 afsluiten in deze pub. De toegang is gratis met een congres ticket, anders is entree 10 euro.

Meer info: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-impact-congresdag-2018-45018928828

« Terug

Opgericht door

Sponsors

Netwerk voor christelijke Young Professionals
Christen zijn in werk, relaties, kerk en maatschappij
ontmoeting - inspiratie - verdieping

This image acts as an overlay for the header-photo