Skip links

Wat?

Een uitdagende en inspirerende middag over geloof en werk, inclusief gezellige ontmoetingen en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Wanneer?

11 februari 2017

Van 13.00 tot 17.00 uur

Met aansluitend een gezellige (netwerk)borrel

Waar?

Best Life House, Daelwijcklaan 3 te Utrecht

Wie?

Laatstejaars studenten of starters, 20-30 jaar

Inschrijven

Inhoud

IMPACT Next

Wat is Next?

Wat is IMPACT Next?

IMPACT Next is één van de events die IMPACT Netwerk jaarlijks organiseert. Next is er voor young professionals die aan het begin van hun professionele carrière staan. Afstuderen en beginnen met werken brengt veel veranderingen mee. Je netwerk is in ontwikkeling, er is minder tijd voor activiteiten buiten je baan, je stelt nieuwe prioriteiten en krijgt meer verantwoordelijkheden.

Hoe belangrijk vindt God een baan? Ben je geroepen voor een bepaalde baan of een specifieke carrière? Hoe leg je verbinding tussen je vaardigheden, je geloof en de start op de arbeidsmarkt? Tijdens IMPACT Next gaan we in op deze vragen.

Kom voor uitwisseling, verdieping en toerusting op 11 februari 2017 naar het IMPACT Next-event speciaal voor laatstejaars studenten en starters tot 30 jaar. Het evenement vindt plaats in De Nieuwe Kerk, een prachtige locatie in Utrecht. Voor 24,95 Euro (voor werkenden) of 14,95 Euro (voor studenten) kun je dit evenement bijwonen. Vrienden van IMPACT mogen gratis deelnemen.

Programma

13:00 inloop met koffie en thee
13:30 welkom en introductie
13:40 Roel Kuiper over 'SamenWerken met God'
14:15 Charlotte Klop over 'God's business is your business'
14:45 uitleg workshops
14:55 pauze
15:15 workshopronde 1
16:00 pauze
16:15 workshopronde 2
17:00 einde, (netwerk)borrel in nabijgelegen café

In twee workshoprondes komen de volgende vier thema's voorbij: 'Minder stress, meer werk!', 'Verschillen tussen mannen en vrouwen op de werkvloer', 'Aandachtsmanagement en productiviteit' en 'Jezelf presenteren en netwerken'. We proberen met ieders voorkeur rekening te houden. Deze kan je doorgeven bij het inschrijven.

Laat je aanwezigheid ook zien op Facebook.

IMPACT Next - 11 februari 2017

Gezocht: Slimme starters! Bijna afgestudeerd? Op zoek naar je eerste baan of recent begonnen aan je loopbaan? Kom naar IMPACT Next!

This image acts as an overlay for the header-photo