De nieuwste fietsen voor iedereen

Geplaatst door

Nederland is natuurlijk altijd al een land geweest waar er door iedereen ontzettend veel gefietst wordt. Nu het mooie weer en de zomerse temperaturen er eindelijk ook weer aankomen, is het voor veel mensen juist de tijd om weer de fiets op te stappen om mooie tochtjes te maken en leuke steden en dorpjes in de buurt te bezoeken. Daarnaast kiezen steeds meer mensen ervoor om met een elektrische fiets naar het werk te gaan. Ook is de bakfiets steeds vaker op straat te zien. Zo zijn er momenteel veel gezinnen die gebruik maken van dit type fiets om zowel spullen als de kinderen op een makkelijke en snelle manier te kunnen vervoeren. Gelukkig is het aanbod van deze soorten fietsen erg breed, waardoor er voor iedereen wel een geschikte fiets te vinden is. 

 

De bakfiets

Zo is de bakfiets dus steeds populairder aan het worden bij gezinnen. Met de bakfiets kan er op een ideale manier met het hele gezin bijvoorbeeld naar het park gefietst worden, terwijl de tassen met lunch en snacks ook nog eens makkelijk vervoerd kunnen worden. Er zijn diverse soorten en formaten van bakfietsen, waardoor er voor elke gezin wel een geschikte fiets te vinden is. De meeste bakfietsen hebben zeven versnellingen. Uiteraard kan er flink wat gewicht in de bak van de fiets geplaatst worden met de combinatie van kinderen en tassen. Hierdoor kan het soms zwaar worden om te trappen, waardoor het altijd fijn is om genoeg versnellingen te hebben tijdens het fietsen. De bak zelf is in verschillende formaten te verkrijgen en afhankelijk van het budget is er altijd een leuke bakfiets te vinden. 

 

En speed pedelec 

Wanneer je zonder de kinderen of gewoon met de partner een fietstocht wil maken op een elektrische fiets, is de stromer fiets een goede optie. Deze speed pedelec heeft sportieve modellen met een strak design. De actieradius bij een fiets, is de afstand dat er met een volle accu gefietst kan worden. Per type fiets is deze actieradius verschillend maar de gemiddelde actieradius is ongeveer negentig kilometer. De fietsen zijn ook in verschillende budgetten te krijgen. Hoe hoger het budget dat jij voor de fiets hebt, hoe hoger de actieradius van de fiets vaak ook zal zijn. Deze fietsen zijn er in modellen voor zowel dames als heren en dit is bijvoorbeeld de perfecte manier om al bewegend naar werk te reizen. Bovendien zijn de fietsen ook in verschillende kleuren beschikbaar, zodat er voor iedereen wel een leuke elektrische fiets tussen zit. 

Geef een reactie