Ben jij nog op zoek naar een nieuwe zonnebril?

Geplaatst door

Ben jij nog op zoek naar een zonnebril? Het is namelijk een nieuw seizoen, en dus ook tijd voor een nieuwe zonnebril die hier helemaal in past. Want ondanks dat een zonnebril het gehele jaar door gedragen kan worden, raken we ze gedurende het jaar kwijt, verslijten ze of raken we er op uitgekeken. Een zonnebril kopen, dat doe je natuurlijk met het een en ander aan voorwerk. Want je wilt wel een goede kwaliteit zonnebril kopen. Vooral omdat het veel gedragen wordt. En of dit nu een normale zonnebril is of een clip on zonnebril er zijn trends waar we graag naar kijken. 

De cat-eye zonnebril, een van de trends onder de zonnebrillen.

We nemen opnieuw een duik in de jaren zestig, want de cat-eye zonnebril is ook in 2021 weer helemaal on trend. In smalle monturen, brede monturen, in felle kleuren, met een printje of gewoon simpel in 't zwart of bruin – met deze sexy zonnebril op je neus ben je verzekerd van een modisch aangezicht.

Less is more? Nee hoe grote hoe beter. XXL zonnebrillen in aantocht!

Natuurlijk zijn kleine monturen en ronde zonnebrillen nog steeds helemaal 'je van het', maar we zien langzaam dat groot en vierkant deze trends van de troon stoten. In altijd-goed zwart, maar dit seizoen kun je ook voor het zachtere bruin gaan. Om rekening mee te houden: het is geen bril die iedereen staat, met een klein hoofd verdwijnt je halve gezicht al snel achter de enorme glazen. 

De rechthoekige zonnebril, helemaal in opkomst!

Waar we vorig jaar vooral ronde zonnebrillen droegen, maken we nu de overstap naar vierkant en rechthoekig. En dan het liefst met dikke monturen in opvallende kleuren. Toch liever een subtieler montuur? Steel dan de show met gekleurde glazen.

Never out of style! De bold aviator doet het altijd goed!

De pilotenbril ken je vast al wel, want deze bril is eigenlijk nooit uit de mode. Toch zien we 'm nu weer steeds meer, maar dan met een twist. Denk aan gekleurde glazen en hoge neusbruggen en met andere vormen dan we gewend zijn. 

Quirky zonnebrillen? Maak het helemaal eigen!

Nu we in tijden van gorpcore leven (je weet wel: die outdoor trend die aan bergbeklimmers doet denken) kan een quirky bril niet ontbreken. Exemplaren die je vroeger vooral aan je knotsgekke opa of fietsvakantie koppelde, zijn dit seizoen gewoon on trend.

 

Een keer ander kleurtje? Getinte glazen zijn weer helemaal terug!

Vraag aan generatie Z hoe hun favoriete zonnebril eruit ziet, en ze komen ongetwijfeld met getinte glazen op de proppen. Kaia Gerber is al fan, en wij snappen dat wel: als iets seventies schreeuwt is het dit wel.

Geef een reactie