e-commerce is cruciaal

Geplaatst door

Heb jij onlangs jouw eigen onderneming opgericht? Dan is het wellicht handig om ook een webshop te hebben. Het gaat namelijk tegenwoordig allemaal via internet. Weet jij nog niet hoe je dit kunt aanpakken? Dan biedt Itonomy daar oplossing voor. Itonomy is een e-commerce bedrijf, die zich onderscheidt door diverse e-commerce programma's. Denk hierbij aan magento 2 pwa

 

Magento 2

Itonomy is een e-commerce bedrijf met vrij jonge en gespecialiseerde professionals. Itonomy onderscheidt zich van de rest, door gebruik te maken van de magento e-commerce. Magento is een ‘open source’ Content Management Systeem.  Magento kent vele voordelen en is hierdoor een van de populairste systemen. Magento 2 richt zich voornamelijk op de mobiel webgebruikers ofwel de klanten die websites bezoeken via smartphones en tablets. verder is magento razendsnel. Door de krachtige systeem, is het haast niet mogelijk dat je website vastloopt. Met Magento 2 kun je ook specifiek te werk gaan. Je kunt in principe gewoon maatwerk leveren. Magento bevat veel plug-ins. Dit houdt in dat jij je website zo specifiek mogelijk kan ontwerpen. Buiten dat je maatwerk kunt leveren, kun je je webshop ook in verschillende talen op zetten. 

 

Progressive Web App

Je kunt kiezen voor een combinatie van Magento 2 en PWA ofwel Progressive Web App. PWA is een nieuwe techniek die ontwikkeld is door Google. PWA zorgt ervoor dat jouw webshop, los van elk besturingssysteem effectief kan functioneren. Hierdoor kun je dus via een smartphone, tablet en PC de webshop in alle functionaliteiten toezien.  Eerder waren de webshops gericht om goed te functioneren op een PC. Een Progressive web App biedt jou dus alle functionaliteiten, ook op jouw smartphone. Enkele voorbeelden van functies die extra handig zijn op jouw smartphone zijn de Face ID betaalmethoden, offline shop mogelijkheden en het razendsnel laden van de webpagina. Een combinatie van magento 2 en PWA leidt tot een krachtige webshop. Deze kun je gebruiken op PC,  smartphones en tablets. Ook kun je je webshop specialiseren door maatwerk. 

 

B2B en  B2C

Magento kent verschillende soorten modules. Je hebt bijvoorbeelde magento modules voor B2B ofwel business to business bedrijven. Dit zijn bedrijven die alleen maar zakelijke klanten hebben. Tegenwoordig is het hebben van webshops voor zakelijke klanten evenals belangrijk . Itonomy zorgt er voor een eigen accountmanagement voor de klanten. De klanten kunnen eigen webshop dus ook beheren. Ook zijn er modules voor voor B2C ofwel bedrijven die gericht zijn op de klant. Deze modules zijn gericht op de klantenervaring. Hoe tevreden de klant is op de webwinkel, hoe meer resultaten.

Geef een reactie