Ga deze zomer ook naar Antalya

Geplaatst door

Hoe lang is het voor u geleden sinds dat u op vakantie bent gegaan? Voor mij is dat ondertussen alweer 2 jaar geleden. Ondertussen ben ik wel één keer naar een vakantiehuisje in Drenthe gegaan. Terwijl dat ontzettend leuk was, is het nooit echt een vakantie. Allereerst is een weekendje veel te korte en ten tweede was het niet in het buitenland. Als ik niet in het buitenland op vakantie ga dan kom ik niet tot rust. Ik moet echt even weg van mijn normale leven en mijn normale omgeving om tot rust te komen. Gelukkig is mijn favoriete stad Antalya open dus kan ik deze zomer weer met vliegtickets Antalya bezoeken. Heeft u nog nooit van Antalya gehoord? Dan ga ik u vandaag vertellen wat u allemaal kunt doen in Antalya, waarom deze stad zo mooi is, en hoe u hier het beste kunt komen.

 

De pracht van Antalya

Ik zal het u vergeven als u nog nooit van Antalya heeft gehoord. Het is een stad aan de kust van Turkije. Je kunt het eigenlijk een beetje vergelijken met Saint-Tropez alleen dan met minder dure sportauto’s, jachten, en zonder belachelijk duren restaurants. De Turkse zuidwest kust is tijdens de zomer één van de meest populaire vakantie plekken in Europa. Antalya trekt de "stedentrippers" aan, maar ook de mensen die gewoon willen zonnen. Antalya heeft twee lange zandstranden, maar ook een historisch centrum om te verkennen. Zo heb je bijvoorbeeld de Yivli Minare Moskee. Deze moskee die is gebouwd in 1230 steekt hoog boven het centrum uit. Ook kan je op bezoek naar de oude Romeinse haven of verschillende boottrips maken langs de prachtige waterzijde van Antalya? Ik sta al klaar om met vliegtickets Antalya weer te bezoeken, maar hoe zit het met reizen naar deze stad?

 

Reizen naar Antalya.

Het is natuurlijk allemaal leuk zo’n prachtige stad, maar het moet ook wel gemakkelijk aan te reizen zijn. Als je éénmaal je vliegtickets naar Antalya hebt is eigenlijk het moeilijkste werk al gedaan. Antalya heeft namelijk haar eigen vliegveld. Het is ongeveer 4 uur vliegen naar Antalya. Eigenlijk na het kijken van één Lord Of The Rings film ben je er al. Het vliegveld ligt op 10 kilometer afstand van Antalya. U kunt ervoor kiezen om met de bus of met een taxi naar de stad te gaan. Mijn voorkeur gaat naar de taxi, deze kan u direct naar uw hotel brengen. Heeft u uw vliegtickets naar Antalya al besteld? Zo niet zal ik maar opschieten. Vliegtickets naar Antalya zijn vaak erg populair. Als de andere vakantiebestemming Drenthe is, weet ik wel waar ik naar toe zou willen.

Geef een reactie