Shortlease zakelijk, zorgeloos autorijden

Geplaatst door

Shortlease zakelijk is voor veel bedrijven de oplossing. Zo kan het zijn dat een bedrijf bijvoorbeeld een tijdelijke werknemer in dienst neemt die een auto nodig heeft. Of weet je als bedrijf niet zeker of je een auto voor een lange tijd nodig hebt? Dan is shortlease zakelijk ook een goede oplossing. Je zit met shortlease zakelijk namelijk niet lang aan een auto vast. Hierdoor is de overeenkomst heel flexibel. Overigens heb je ook vaak de mogelijkheid om de auto tussentijds om te ruilen als je dat wenst. Wat zijn nog meer voordelen van shortlease zakelijk?

Voordelen shortlease zakelijk

Met een shortlease zakelijk overeenkomst, zit alles bij de auto inbegrepen. Hierdoor hoeft de bestuurder alleen maar te tanken, dus shortlease zakelijk betekent echt zorgeloos rijden. Ook heb je vaak de keuze uit meer dan 1000 verschillende auto’s, en vaak is het ook mogelijk om per direct een shortlease zakelijk overeenkomst af te sluiten. Het kan natuurlijk dat je de auto zo snel mogelijk nodig hebt, en dit is dan vaak geen probleem. Shortlease zakelijk is een goed idee, maar short lease is ook handig voor privégebruik.

Shortlease privégebruik

Short lease voor privé is handig als je bijvoorbeeld tijdelijk een auto nodig hebt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je huidige auto ineens niet meer werkt, waardoor je de tijd nodig hebt om een nieuwe auto te kopen. In de tijd dat je naar een nieuwe auto zoekt, kun je gebruik maken van een short lease auto. Je hebt dan ook te maken met dezelfde voordelen als shortlease zakelijk. Heb je interesse in short lease? Neem dan vandaag nog contact op met een van de medewerkers van het desbetreffende bedrijf. Ze helpen je graag verder om de juiste overeenkomst af te sluiten die aan je wensen voldoet. Je kunt online al bekijken of er auto’s zijn die aan je wensen voldoen, en vaak is het ook mogelijk om het bedrijf te bezoeken. Online is het mogelijk om op een aantal zaken te filteren, bijvoorbeeld op merk, brandstof of prijs. Hierdoor heb je sneller de auto gevonden die perfect bij je past. En echt bijna elk merk is vaak wel beschikbaar, bijvoorbeeld een Tesla, een Volkswagen of een Mercedes! Welke auto zou jij graag willen leasen? Vraag nu een offerte aan!

Geef een reactie